Agrument / Divja misel kiselkastega okusa. Dnevna doza sezonskih in osvežilnih natipkov. Vsi naši izdelki so sveži, pripravljeni po lastni recepturi in ne vsebujejo €-jev.

Kdor poje, z(e)lo ne misli?

Danes je nov dan
21. 2. 2019
Skopiraj povezavo!

O okusih se ne razpravlja, so vedeli že stari Rimljani. Zato ni pomembno, če se vam zmagovalna pesem letošnjega izbora za Evrovizijo skupaj z njenima izvajalcema zdi z drugega planeta v pozitivnem ali negativnem smislu. Upamo tudi, da niste zapravljali časa za preučevanje "škandaloznega" vedenja faking Lee Sirk. Nevihte v šalčki vode so tudi zgražanje nad žirijo, izpodbijanje legitimnosti šova z dejstvom, da je glasovalo manj kot 6500 ljudi, celo pritoževanje nad tem, da projekt delegaciji televizijcev omogoča zastonj potovanja. 

Šur, ni fajn, da je ena od žirantov pristranska, ampak ful slabše je, če je pristranski izbor za milijonski posel z državo. 6500 odločitev za komad je malo, a še manj je slabih 20 000 državljanov, ki imajo status darovalca organov. Da gre na RTV na službeno pot še kdo drug kot športni novinarji in Mojca Mavec, bi pa tudi lahko preboleli.

In seveda: ne zaradi fovšije, razočaranja ali banalnosti, letošnjo Evrovizijo bi morali bojkotirati zaradi Izraela.