Agrument / Divja misel kiselkastega okusa. Dnevna doza sezonskih in osvežilnih natipkov. Vsi naši izdelki so sveži, pripravljeni po lastni recepturi in ne vsebujejo €-jev.

Rupar vs. Kangler, Janković, Popovič

MZaplotnik / Wikimedia Commons
15. 10. 2018
Skopiraj povezavo!

Čez dva dni bodo znana še zadnja imena sodelujočih na lokalnih volitvah. V ring se vračajo mnogi sporni liki, nekateri celo v vlogah favoritov. V Mariboru se za naskok na oblast pripravlja Kangler, ki je bil enkrat že gotof - tako zelo gotof, da je prekucniški duh odneslo do Ljubljane, kjer smo na krilih štajerskega vstajniškega zanosa ustanovili tudi DJND. Podporo mu izrekajo tako v SLS, iz katere so ga takrat izključili, kot v SDS, menda, ker je tako želel sam vrhovni poglavar.

V Ljubljani spet vse kaže na zmago šerifa, ki je, podobno kot Kangler, po mnenju sodstva povsem nedolžen. Korupcije kao ni, Nucky, pardon, Zoki pa si je z gej je okej držo očitno pridobil dovolj simpatij, da ob #metoo zgodbah zamižimo na eno oko.

Popovič bo naredil take novoletne lučke, da bodo vsi pozabili, zakaj je prestajal pogojno kazen. Pa Rupar? Rupar je edini od naštetih, ki je svoje odsedel, tako da je po svoje njegova kandidatura še najbolj legitimna od vseh omenjenih. Kar je skrb zbujajoče.