Agrument / Divja misel kiselkastega okusa. Dnevna doza sezonskih in osvežilnih natipkov. Vsi naši izdelki so sveži, pripravljeni po lastni recepturi in ne vsebujejo €-jev.

Po Hillary - Hillary!

DonkeyHotey / Wikimedia Commons
13. 11. 2018
Skopiraj povezavo!

Leta 2016 so rezultat ameriških predsedniških volitev mnogi razumeli ne kot zmago Donalda Trumpa, pač pa poraz Hillary Clinton. Trump naj ne bi postal predsednik, ker bi bil dober kandidat, pač pa zato, ker je bila ona tako zanič. 

Clinton je za rezultat krivila vse od Putina, Obame, Sandersa, pa do medijev, seksizma in celo same sebe. Zatrdila je, da se ne bo več podala v boj za predsedniški položaj. Konec oktobra je svoje stališče nekoliko spremenila, saj je dejala, da bi rada postala predsednica. Zdaj pa je medijem kost vrgel še glavni strateg njene kampanje, Mark Penn, ki je v kolumni z naslovom Hillary Will Run Again med drugim zapisal, da ima Clinton s Trumpom še neporavnane račune. 

Konzervativcem gre na smeh. Prepričani so, da nepriljubljenega Trumpa pred samim sabo lahko reši le vnovična kandidatura njegove tekmice izpred dveh let. Ena od predsednikovih svetovalcev je na Twitterju novico sprejela z navdušenjem: "Dear God, please, yes." Kaj pa porečejo Biden, Bernie in Beto?