Agrument / Divja misel kiselkastega okusa. Dnevna doza sezonskih in osvežilnih natipkov. Vsi naši izdelki so sveži, pripravljeni po lastni recepturi in ne vsebujejo €-jev.

Vrnitev izgubljenega sina?

Chamtrumping / Wikimedia Commons
1. 11. 2018
Skopiraj povezavo!

Da se bo Kanye oddaljil od politike, se je zdelo relevantno poročati celo CNN in The New York Times. Najbrž zato, ker je West zraven čivknil še, da so ga izkoriščali za širjenje sporočil, v katera ne verjame. Don Lemon je svoj komentar brezsramno končal kar z: "Zanima me, kaj na to porečejo Trumpovi podporniki, kako bodo to zaspinnali ..." 

Za Trumpa je to še en udarec pred volitvami. Zdi se, da mu mediji naprtijo krivdo za čisto vse, kar se groznega zgodi v ZDA: izkaže se, da ima Kavanaugh rad pivo in nekonsenzualno spolnost, kriv je Trumpov mačizem, neki norec razpošlje bombe, kriva je Trumpova nasilna retorika, neki fašo ubije 11 ljudi v sinagogi, kriva je Trumpova antisemitistična drža ...

Konzervativci se na vse pretege trudijo zadeve prikazati v drugi luči: ogrožena je svoboda govora! besede ne ubijajo! Trump je najbolj pro-Izrael predsednik ever! moški so na udaru! Kanye je - nor. 

Že mogoče, a norec, ki sname MAGA čepico, je kot otrok v pravljici, ki zakliče: "Cesar je nag!"